Tuesday, November 24, 2009

kena ada restu

Betul la orang kata kalau nak pilih pasangan biarlah sepadan
:)


banyak cerita-cerita sedih , gembira ,hiba , excited yang pernah kita dengar tentang pasangan yang sedang ingin bercintaa. masuk tajuk lagu dewa kau
susah woo nak carik pasangan yang betul-betul best dan sesuai.lebih kurang macam cinta tak terhalang la . yang dapat tu alhamdulillah....
ada yang dah dapat restu tapi si mamat pulak p buat hal
macam-macam..
ada yang dah dapat yang gila best tapi belakang baik punyaa curang.
ada yang xcurang tapi tak sepadan pulak.
habes tu macam mana ni....
susah nak carik pasangan ni sama macam susah aku nak tukar tayar kereta bapak aku.eh,tak.senang je tuuu.
susah dia sama macam study subject history of art .haa amik kau.



yang peliknyaa dalam pada mak bapak yang sedang xsabar nak tau sapelaa yang bakal jadi menantu bongsu dia ni..napelaa bila aku tunjuk gambar si dia ni mak diam seribu bahasaa .napa mak? kenapa?
sambil aku luahkan perasaan rasa isi hati yang tak terkata ni. aku cakap mak cepat2 la masuk minang lelaki ni..takut nanti ada yang rembat.mak still diam jugak.
nak kata tak hensem..hensem dah ni..
macho apetah lagiii.
ape yang tak kena?? sape pon tak tahu

ni haa....tuuuuuu diaaaaa

habes hensem dah ni.

ok la ni mak...xdapat yang ini...yang ni ade haaaa..pilih mak.pilihhhhhh
ala-ala abang naruto gituuu...

kesimpulannya
nak berpasang-pasangan biarlaa dapat restu keluargaa.
hensemyeeee NARUTO
bye naruto.
mak tak restu T________T





3 comments:

  1. hoh..ho...
    nape x pilih sasuke jer.....
    ha..ha.........

    salam aidiladha..........

    ReplyDelete
  2. ha ha ha
    ayie: xnak laa..nak setia..hihi

    ana: aku bukan pelik laa. ni soal hati dan perasaan.ha ha ha
    poyo habes

    ReplyDelete