Friday, July 9, 2010

teringat kenangan di sekolah

 selepas di tag gambar gambar ni di facebook oleh seorang sahabat 
waaaaaaaaa;'( sedih wooooo...rindunye nak ke sekolah balik...dok asrama,makan,tido,study,borak sama sama...
bile la nak dapat rasa benda yang sama cam dulu lagi kan..

 nak di ikutkan kami ni susah sgt nak dapat jumpa balik.sbb semua sebok aje...
dekat facebook ni jugak lah kitorang ketemu balik...

 muka suci je ek..hahaha

 thanks ain(kecik) sbb kau ingat kitorang lagi and upload gambar gambar kenangan kita ni :)

semoga semua berjaya dunia dan akhirat !

2 comments:

  1. bestnya zaman sekolah.. aiz pun teringat-ingat zaman sekolah.. satu pengalaman yang paling bestlah rasanya.. ^__^



    Aiz latest entry
    Aiz suka anonymous macam ni
    Blogger sekarang masak tak sedap tapi paksa orang makan?
    Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete